Fascination About işçi ayakkabısı

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Style İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Çelik burun iş ayakkabısı yazlık modelinde ayağınız için nefes almayı sağlayan özel malzemeler tercih edilir. Kışlık ayakkabıları ise soğuğa dayanıklı ekstra korumalı olanlar arasından seçebilirsiniz. Ayrıca şOkay emici topuk bölgesi ile sağlığınızı koruyan ayakkabılara sahip olabilirsiniz. İş ayakkabısı özellikleri ve modellerini ayak yapınıza göre belirleyebilirsiniz. İş sağlığı ve güvenliği ayakkabısı ve iş eldiveni fiyatları seçeneklerini inceleyerek aradığınız özelliklere uygun olanı tercih edebilirsiniz. İş Güvenliği Ayakkabısı Seçimi

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

İç tabanlık aynı zamanda ekstra rahatlık sağlar, bu sayede kullanıcılar uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde çalışabilir.

Hemşire terlikleri hastane ortamlarında kullanıldıklarından dolayı hijyen rahatlık ve kolay temizleme özelliklerine sahip olması gerekmektedir. Gün içerisinde ayakta durma süresi uzun olduklarından dolayı taban yapısı ve malzemesi önem taşımaktadır. Eski yıllardan beri doktor ve hemşirelerin tercihi olan Sabo Terlikleri günümüzde de konforlu olması nedeniyle sağlık çalışanlarının bir numaralı tercihi olmaktadır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğuk ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Bu ayakkabıların içinde Converse ve Jordan ayakkabılarından başka ayakkabı tavsiye etmem iş ayakkabısı fiyatları Jordan nin rahatlığını Helloçbir ayakkabıda bulamadım tek kelime ile mükemmel bir ürün

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik yds iş ayakkabısı ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az fifteen kN basınç yüküne karşı korur.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler iş ayakkabısı mekap elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da finishüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Report this wiki page